info@autobedrijfvrijhoeven.nl
0416-662516
WhatsApp
Facebook

Van winter- naar zomerbanden (of andersom)?

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. 
Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg.

De complete bandenwissel

Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden (of andersom)? Voor een complete bandenwissel, inclusief demontage, balanceren en montage, kunt u terecht bij Autobedrijf Vrijhoeven in Heesbeen.

Zomer- en winterbanden

De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Een zomerband heeft minder grip op een nat en besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. 

Met hogere temperaturen is uw remweg juist een stuk korter met zomerbanden (ook als het regent). Het veiligste is om voor winterbanden te kiezen als de temperatuur onder de 7 graden komt. Uiteraard geldt voor zomerbanden dat deze veiliger zijn wanneer de temperatuur boven de 7 graden ligt.

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Maak een afspraak

Of neem contact met ons op
info@autobedrijfvrijhoeven.nl
0416-662516    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram